dijous, 17 d’abril del 2008

PER SIGNAR ELECTRONICAMENT EL MANIFEST FES CLIC AQUÍ SOBRE

SIGNEM EL MANIFEST DE LA PLATAFORMA SALVEM LA VALL, SALVEM EL POBLE

Davant la proposta que ha arribat a l’Ajuntament per urbanitzar les zones de Can Mates i Can Matet, els/les sotasignants volem manifestar la nostra frontal oposició a un projecte que degradaria l’entorn natural de Sant Cebrià de Vallalta. El projecte que s’ha presentat consisteix en un parc temàtic que inclou pistes d’esquí cobertes, de motocross i d’atletisme, un centre de convencions, un gran hotel, bungalows, un centre comercial amb multicinemes, entre d’altres propostes, segons diuen totes elles integrades a la natura... Com? Creiem que això no és possible.
El Consistori encara no s’ha posicionat en contra del projecte i en l’avantprojecte del Pla d’Ordenació Urbanístic Municipal (POUM) obre la porta a urbanitzar alguna parcel·la de la zona afectada. El perill, doncs, existeix. Aquest projecte no ens pot deixar indiferents perquè ens juguem el present, però també el futur del nostre poble.

Davant d’aquesta agressió, EXIGIM:
· Que l’Ajuntament denegui el projecte en un ple de manera urgent.
· Que es mantingui el POUM de 1982 i no es canvïi la qualificació del sòl perquè és l’única garantia que la Vall es mantingui com ara.

La Plataforma Salvem la vall! Salvem el poble!