dimarts, 25 d’octubre del 2011

Carta dirigit a l'Ajuntament de Sant Pol de Mar




AJUNTAMENT DE SANT POL DE MAR


Exma. Sra . Alcaldessa

Sant Cebrià de Vallalta, 23 d'Octubre 2011

Benvolguda Sra. Garrido,

Nosaltres, com a plataforma ciutadana, que està lluitant per la conservació del paisatge i la preservació de tota la Vallalta com a lloc respectuós del seu entorn natural, tenim com a objectiu més immediat, la recuperació d'un camí curt de fàcil i segur accés per a vianants i bicicletes que uneixi Sant Pol de Mar i Sant Cebrià de Vallalta per ús i gaudi de tots els vilatans (i visitants) que, d'acord amb el principi de recuperar els valors paisatgístics com a valors de futur, volen fer aquesta via d'unió dels pobles.



Facilitarem d'aquesta manera la connexió i coneixença de les persones i la promoció de la Vallalta com a únic reducte de tot el Maresme que ha preservat els seus lligams naturals del passat per projectar-la decididament cap el futur.



Convençuts que el futur de la Vallalta serà recuperar els valors paisatgístics i arquitectònics que li són propis i lluny de la cultura de la indigesta massificació que ens ha precedit fins ara a tot el Maresme, esperem també el suport del seu Ajuntament en quant a la recuperació del camí que correspon al seu terme municipal.

Avui, 23 Octubre, hem fet una caminada sota el lema ES FA EL CAMÍ CAMINANT..., per reivindicar aquesta via. Hi ha participat un bon nombre de persones joves i grans que han caminat plegats de Sant Cebrià a Sant Pol tot vigilant els punts de més dificultat en creuar carrers i travessar el municipi de Sant Pol, identificant i assenyalant els indrets més perillosos amb banderoles vermelles. Es en aquest punt on ens caldrà l’ajut de l’Ajuntament per recuperar el camí de forma segura.

També hem contactat amb ACESA, ens hem reunit amb l’empresa Materials de Construcció Amargant i hem parlat amb el regidor d’Urbanisme de Sant Cebrià per mirar de buscar solucions. En aquest context, voldríem proposar una reunió entre tots per trobar respostes.

Esperem les seves noticies amb molt d'interès.

Atentament,


Diane Dodd Conxita Campos
Presidenta Secretària